Something new..

 

Ursäkta frånvaron. Men jag har varit upptagen med lite firande bland annat och varit laptoplös. Bilden ovan var ett experiment, jag ville testa ett annat sätt att måla på. Någon som gillar det?

(ursäkta dock den kassa bilden, togs lite hastigt och lustigt men har ingen annan bild på den just nu)

10 November

 

Idag är det 23 år sedan jag kom till världen :)

Satan i gatan!

 

Efter en heldag på en ny praktikplats är jag nu slut som artist. Jag är så fruktansvärt trött efter alla nya intryck och all ansträngning idag. Lyckades få en bra start genom att glömma ta med mina arbetsskor och fick jobba i mina kängor i skinn hela dagen. Lyckades även få tag på alldeles för stora byxor, så har gått med byxorna på häng hiphop-style idag, med kängorna. Min första dag, första intrycket. Bra jobbat Karin!

Herr BönaJag blir som ett barn på julafton varje gång jag ser att jag fått nya kommentarer här. Det är så himla roligt och betyder mycket att ni lägger ner tid på att skriva en liten kommentar. Så tack, tack, tack! :)

En mysig dag


Idag var jag och kikade på en utsällning av Frida Kahlo & Diego Rivera's konst. Efter att ha sett filmen baserad på Frida Kahlo (spelad av Salma Hayek) blev jag intresserad av hennes konst. Därför kändes det stort att vara där och se deras tavlor i verkligheten. Men det var tavlor blandat med skisser, och det kändes så lustigt. Undrar vad Frida hade tyckt om det, att till och med den enklaste blyerts skiss hänger i ett konstmuseum och granskas av flertal besökare. Ett verk som hängde på väggarna såg ut som två tidningsutklipp av människokroppen hon klistrat på ett papper till exempel.

Efter att ha varit på utsällningen och senare fått peppande råd hade jag sån sug på att måla. Men typiskt nog försvann det så fort jag fick penseln i handen. Ibland går det bara inte, hur mycket man än vill. Tror jag har för mycket tankar som snurrar i huvudet och nerver inför den nya praktiken som börjar imorgon. En kirurgavdelning, spännande! :)Vissa målningar lägger jag ned mycket tid på, andra går snabbt men fångar en känsla eller tanke jag har. Den här målningen är ett resultat av det sistnämnda. Och trots att de kanske är enklare, eller mindre fina än andra så blir det de målningarna som ligger en lite närmre om hjärtat.

Det vore kul att veta om ni får några tankar/reflektioner kring den här bilden?

Here comes the butterflies..Jag är en skam för bloggvärlden, jag har upprepat brutit mot ett av de oskrivna budorden "Du skall uppdatera flera gånger dagligen". Men jag skyller på bristande motivation (trist med noll kommentarer) och att jag varit upptagen med mitt pluggande.

På tal om bloggar så är den här bilden insipirerad av en ganska känd bloggare. Vet inte om det går att se vems bild jag har inspirerats av?

UPPDATERING:

Hittade inlägget med bilden som jag inspirerats av, nämligen bloggaren Izza.
RSS 2.0