Say what?!Fick idag höra av en på jobbet att tidningarna skrivit att det skulle komma snö nästa vecka, ser jag minsta snöflinga kommer jag begrava mig i sängen och vägra gå eller se ut. Men hur ofta har de rätt meterologerna och visst vill tidningarna sälja. Money, money. Men det är elakt att ens påminna om snö/is/vinter/kyla. Im not ready yet!

GuapisimaDet här är ett porträtt jag gjorde av en spansk vän jag träffade i Turkiet för många år sedan. Vår vänskap har bestått genom långa mailkonversationer över facebook. En av fördelarna med det sociala mediet som så många gärna vill se ner på. Jag har länge planerat ett besök hos henne i Spanien, men har ännu inte fått tummen ur. Det här är den enda målningen som jag inte har kvar (förutom ett porträtt av min syster), utan den befinner sig i Barcelona.

Paparazzi

Igår försökte jag lägga upp ett inlägg här från mobilen, men den ville inte samarbeta och posta bilden till inlägget. Eftersom jag inte hade något direkt vettigt att säga så blev det inget inlägg heller. Antar att jag får läsa på hur det fungerar..

Igår kväll/natt var jag ute på äventyr vilket gör att min energinivå idag inte är vad den brukar. Jag orkar i ärlighetens namn inte försöka fotografera någon målning just nu för att lägga upp här (sitter inte vid min dator) och därför har jag nu skapat en ny kategori. Fotografering är en annan hobby jag har, om än inte lika stark som för målningen. Här är två bilder som jag har tagit (har även tagit header-bilden).


Piu bella cosa

Åh vad underbart det hade varit att få resa iväg en sväng, jag känner mig inte alls redo för hösten, kylan och mörkret än. Hösten är vacker den med, men det känns som att jag har blivit snuvad på sommaren. Det är lockande att ta en termin utomlands.. Drömmer om de vackra medelhavsländerna, Italien, Spanien, Frankrike..

En målning som måste vara två år gammal någonting, den är inspirerad av en vacker italiensk gränd jag strosade förbi för flera år sedan..

Volver

Idag rycker jag mig själv i örat och tar tag i bloggandet igen. Sommaren blev fylld med arbete och nöjen och nu har jag återgått till studierna med praktik på SÄS. Men nog om det, här är en bild jag målade för några månader sedan.. Berätta gärna vad ni tycker, så blir jag glad!

RSS 2.0